Oesters, puur natuur.

Een product dat zo puur en mooi is van zichzelf, daar moet je niet te veel aan toevoegen. Een beetje zout, wat peper en citroen, meer moet dat niet zijn. Mmmmh

M’n collega ‘Alexander’ trok een tijdje geleden met de camper naar Bretagne. Cancale is volgens hem een ideale tussenstop om even te genieten van wat de streek op culinair gebied te bieden heeft.
Oesters, vers uit zee en aan zeer democratische prijzen. Bij deze een aantal van z’n vakantiekiekjes, misschien moet ik  er volgend jaar ook maar eens stoppen.

Fotografie: © Alexander Tolaro & Thomas Van de Water

Print Friendly

17. November 2010 by Thomas
Categories: hapjes, snelle hap, vis & schaaldieren | Tags: , | 6 comments

Comments (6)

  1. Weeral YUM! Ik zie al uit naar de feestdagen gewoon om nog eens een lekker oesterke te eten, het water loopt al uit mijn mond! :)

  2. wat een leuke foto van de ingrediënten!

  3. We doen ons best, de foto’s maken is part of the fun.

  4. Pingback: Oesters puur & Moet & Chandon Champagne Brut Rosé Impérial - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

  5. Pingback: Oesters puur & Moet & Chandon Champagne Brut Impérial - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

  6. Pingback: Oesters, puur natuur & Antoinette d'Hauteuille Champagne Brut - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

Leave a Reply

Required fields are marked *