Kaw Pad Prik

Als ik me niet vergis kreeg ons moeke, dit recept jaren geleden van de kokkin van restaurant ‘Tom-Yam’, toen ze een aantal avonden de sfeer in de keuken mocht gaan opsnuiven en zo veel tips & tricks uit de Thaïse keuken meekreeg. Met veel lekkere avonden bij ons thuis als gevolg.

Goed voor 4 personen

Olijfolie
2 afgestreken el rode curry pasta (naar smaak)
6 kleine pollepels oestersaus
3 kleine pollepels vissaus
6 el suiker
kipfilet of scampi’s of rundsvlees
3 kleine uien in partjes gesneden
2 rode paprika’s in reepjes gesneden
2 groene paprika’s in reepjes gesneden
3 handen verse boontjes ontdaan van de uiteinden
+/- 30 cl kippenbouillon

Verhit de olie en voeg de rode curry toe.
Kip aanbraden.
Vissaus, suiker en oestersaus toevoegen.
Groenten toevoegen en roerbakken.
Aanlengen met een weinig kippenbouillon.

Fotografie: © Thomas Van de Water

Print Friendly

27. May 2010 by Thomas
Categories: aziatisch, hoofdgerecht, vis & schaaldieren, vlees | Tags: , , , | 1 comment

One Comment

  1. Pingback: Kaw Pad Prik & Vale D’Algares White Viognier - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

Leave a Reply

Required fields are marked *