El Bulli, cooking in progress: the movie

Deze documentaire beloofd een boeiende inkijk te geven in de keuken, noem het gerust culinair laboratorium van meesterchef Ferran Adrià. Zes maand per jaar sluit hij zijn wereldbefaamd restaurant El Bulli om samen met zijn team te experimenteren en het menu voor het volgende seizoen samen te stellen. Gereon Wetzel, de documentairemaker mocht er bij zijn. Hier alvast de trailer, de film komt ergens begin september uit in Nederland, en bij ons wordt hij op 31 augustus alvast geprojecteerd door de mensen van schonefilm-dinsdagen te Turnhout. Ik ben benieuwd.

Print Friendly

18. July 2011 by Thomas
Categories: Uncategorized | 3 comments

Comments (3)

  1. Turnhout, hometown of Sid Frisjes… Drie keer raden wie er in de zaal zal zitten!

  2. Ik probeer ook af te zakken. Proficiat trouwens, ik zag je opduiken bij de leukste culi-blogs in Njam magazine.

  3. Pingback: elBulli in Turnhout « FoodMoods

Leave a Reply

Required fields are marked *