Les pigeons de Steenvoorde

Dit filmpje werd gemaakt voor Kobe Desramaults van restaurant In De Wulf voor zijn presentatie op ‘PARIS DES CHEFS‘.
Kobe’s keuken wordt op z’n webstek als volgt omschreven: De culinaire techniek van Kobe Desramaults vooruitstrevend noemen is een understatement. Toch is zijn techniek geen gratuite uiting van blinde vernieuwingsdrang, maar heeft ze tot doel een ware smaakexplosie tot stand te brengen. Dat is de essentie van culinaire verfijning: enkel genoegen nemen met topproducten en dan op zoek gaan naar bereidingswijzen die de smaak ervan genuanceerder naar voor laten komen.
Piet De Kersgieter maakte dit filmpje over duiven, messen, hooi en geduld, veel geduld. Benieuwd hoe dit gaat smaken.

Print Friendly

01. February 2011 by Thomas
Categories: gevogelte, varia | 1 comment

One Comment

  1. Goe filmpje!

    Zou da wel ne keer willen proeven.

Leave a Reply

Required fields are marked *