Verse makreel in broodkorstje

Wit brood
verse makreel
olie

Snijd het witte brood in  sneetjes van max. 4mm dikte in de lengte. ( best met snijmachine)
Leg een stukje makreel op een snede brood, en leg daar een nieuwe snede over.
Snijd 3 mm langs elke zijde van de makreel door het brood.
Duw de zijkanten van het brood dicht met de achterkant van je mes zodat het brood een dichte rol vormt rond de makreel.
Bak in pan met olie tot broodje lichtjes bruin is, en serveer !
Wij serveerden er een ‘Champagne mandois brut origine‘ bij.

Fotografie: © Thomas Van de Water

Print Friendly

03. April 2010 by Thomas
Categories: hapjes, mediterraans, vis & schaaldieren | Tags: | 4 comments

Comments (4)

  1. Op deze luxe fishstick ben ik zeer jaloers, jammer dat ik niet op dit idee ben gekomen.

  2. Thanks captain!

  3. Pingback: - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

  4. Pingback: Verse makreel in broodkorstje & Bioldo Prosecco Organic Sparkling - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

Leave a Reply

Required fields are marked *