Uw goesting!

Zaterdag was het weer zover, een schitterende avond met als thema: uw goesting. Het leverde een gevarieerd menu op.

Kristof en ik zorgden voor de hapjes. Kristof deed ons onze jeugd nog eens proeven met een fris eighties hapje, ikzelf ging voor een koekje van gebakken risotto met ingelegde zalm & groene pepercrème. Geert en Jens, de mannen van het voorgerecht toverden een heerlijke tartaar van kalfsvlees met gebakken asperges op ons bord.
Het hoofdgerecht, lamsvlees met aubergine, tomaat en rodenbachroom werd door Robin en Sander voor hun rekening genomen.
Orestes op z’n beurt verraste iedereen met drie bereidingen van sinaasappel als dessert.
De recepten van al dit lekkers volgen snel.

Op het eind van de avond haalde Jens nog een leuke verrassing boven. Hij had in ‘the chocolate line‘ te Antwerpen een doosje pralines van Dominique Persoone gekocht.
Met veel plezier proefden we de originele pralines, met cola, gemberpuree, curry, gefruite ui, wasabi, olijfolie, bacon, …

Spijtig genoeg was al dit lekkers een soort van afscheidscadeautje. Jens zal er spijtig genoeg volgende keer niet meer bij zijn. We zullen onze kakker missen!

Print Friendly

20. May 2011 by Thomas
Categories: hapjes, men at work | Tags: | 3 comments

Comments (3)

  1. Goesting… haha good old memories uit Belgie!!
    wanneer komen de recepten???

  2. In de loop van volgende week staan ze online.
    Laat het smaken.

  3. Ondanks al onze kookmoeite was dat eigenlijk het culinaire hoogtepunt van de avond. Mijn dessert verzonk in het niets. Maar het was fantastisch. Al die verfijnde smaken op onze tong. Bedankt Jens. Het was fijn je in ons eerste jaar erbij gehad te hebben. Besef nu dat wij nooit iets hebben samen gemaakt! Komt er misschien nog wel eens van. Op een of ander familiefeest, ofzo! Tot gauw…

Leave a Reply

Required fields are marked *