Sergio Herman FUCKING PERFECT

Sergio Herman, is alomtegenwoordig, de ene dag wordt hij door het ‘Biergenootschap der Lage Landen’ uitgeroepen tot bierambassadeur van Vlaanderen, daags nadien is hij samen met z’n partner Nick Bril host van ‘Chef Summit 2015‘  en geniet ik samen met een 200-tal andere gasten van een heerlijk menu @ ‘The Jane‘. Vanaf volgende week zal hij dan weer z’n kritische zelve zijn in het tweede seizoen van ‘mijn pop-up restaurant‘. En dan hadden we het nog niet over ‘Sergio Herman FUCKING PERFECT‘, de documentaire  van Willemiek Kluijfhout waarin ze het verhaal vertelt van Sergio Herman, op het moment dat hij beslist de deuren van zijn drie sterren restaurant Oud Sluis achter zich dicht te trekken.Sergio Herman Fucking Perfect

Ik had de eer en het genoegen om een vanuit m’n luie zetel van een exclusieve preview te mogen genieten en genoten heb ik. Willemiek Kluijfhout  neemt je van de eerste minuut mee in het sfeervol gefilmde verhaal over perfectionisme, ambities en offers, een verhaal over een man, z’n passie voor eten en ondernemen en de liefde voor z’n gezin (met een sterke Ellemieke  aan het roer).
Een Must See Movie voor elke lekkerbek! Nog vier keer slapen en je kan het volledige verhaal bekijken in een bioscoop in je buurt .

Official Trailer Sergio Herman, FUCKING PERFECT from TRUEWORKS on Vimeo.

Print Friendly

13. March 2015 by Thomas
Categories: film, reviews / recensies | 3 comments

Comments (3)

  1. Heel benieuwd hiernaar!

  2. @ Sara, echt de moeite!

  3. Het is een bijzonder mens. En dat is-ie!

Leave a Reply

Required fields are marked *