Mijn pure keuken

M’n moeder is helemaal in de ban van de ‘Pure keuken‘ van Pascale Naessens. Toegegeven, in het begin was ik wat argwanend, de zoveelste TV-persoonlijkheid die met een kookboek op de proppen kwam, je begrijpt m’n paranoïa.
Maar na een aantal proeverijtjes was ik  overtuigd, de gerechten zijn eenvoudig en toch speciaal, veel vis, olijfolie, groenten en verse kruiden en niet onbelangrijk ook lekker voor de niet dieetende medemens.

Toen er laatst weer veel lekkers op tafel verscheen maakte ik snel een aantal kiekjes en nam ik met gevaar voor eigen leven moeder’s favoriete kookboeken van het moment mee om de recepten te noteren.
Met veel plezier bladerde ik door de boeken, aan de hoeveelheid aantekeningen en bemerkingen te zien, is het de laatste tijd al Pascale wat de klok slaagt ten huize Van de Water. Op een aantal recepten na is alles uitvoerig getest en geproefd, en als ik de opmerkingen mag geloven is het echt fantastisch, ik geef je er enkele mee: overheerlijk, de moeite om klaar te maken, heerlijk in z’n eenvoud, zalig om eten, …

Verwacht je de komende weken maar aan gezonde recepten.

Print Friendly

13. March 2012 by Thomas
Categories: kookboeken | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *