Go, go Sergio!

Van ondernemerschap gesproken, Peter Goosens ging in zee met Feeling en de heren achter studio 100 voor de ondertussen één jaar oude ‘Njam’ kookzender en -magazine.
Maar zijn drie sterren-collega Sergio Herman zit ook niet stil, naast Oud Sluis,Casa Chico y Luna en Pure-C staan er nog een heel aantal projecten op til. Zo kan je in maart het nieuwe gastronomische kunstobjectboek ‘Sergiologie‘ in huis halen, met prachtige foto’s van Stephan Vanfleteren en Tony Le Duc. Deze laatste is naast gerenomeerd foodfotograaf ook oprichter van uitgeverij ‘Minestrone‘, alwaar Sergio vanaf heden medeuitgever wordt, dat beloofd!

SERGIOLOGY from Minestrone Cookbooks on Vimeo.

Verder zijn we in blijde verwachting van ‘La Chapelle‘ het Antwerpse culinaire avontuur samen met z’n poulin Nick Bril. In 2013 zou dit prachtige project van start gaan, en dat vlak achter ons kantoor, als dat maar goed komt. In januari 2012 is er dan nog de langverwachte lancering van z’n webshop, en wat denken jullie van deze prachtige keuken die sinds kort te verkrijgen is. Zo’n 5 jaar geleden werd onze topchef benaderd door keukenfabrikant Obumex. De opdracht? Een zo praktisch mogelijke keuken creëren. Na jarenlang nadenken, bespreken en ontwikkelen is het resultaat er eindelijk. Sergio zelf wilde een keuken die stoer, sexy en functioneel was. Opzet geslaagd zou ik zo zeggen, deze mag meteen in ons huisje geïnstalleerd worden, maar eerst moet er nog wat gespaard worden vrees ik.

Mnr Sergio, als het aan mij ligt wordt je uitgeroepen tot ondernemer van het jaar.

Print Friendly

28. December 2011 by Thomas
Categories: kookboeken | 5 comments

Comments (5)

  1. Sergiology #1977 is al sinds geruime tijd gereserveerd :-)

  2. Had ik reeds ergens gelezen, een mens moet zichzelf al eens in de watten leggen. Ik zal nog maar wat verder dromen van de keuken ;)

  3. Die Obumex keuken… dat zal om van te dromen blijven denk ik.

  4. Dat weet ik wel zeker! 48000€ en Dan heb je nog niet te veel opbergruimte is wat prijzig.
    Daarvoor zal ik nog veel fotootjes moeten maken.

  5. Gisteren die keuken eens ‘in the flesh’ gezien… Fuck, zo cool!

Leave a Reply

Required fields are marked *