Free tickets Festival Acoustic

Nu zaterdag, 16 juli 2011 vindt de 1ste editie van Festival Acoustic plaats op de festivalweide van het prachtige Fort 4 te Mortsel. Het beloofd een gezellig familiefestival te worden waar je heerlijk kan genieten van muziek, gebracht door fantastische muzikanten. Met als hoofdact Philip Catherine, een grote naam in de jazzwereld die onder meer speelde met Chet Baker en Dexter Gordon, kan het eigenlijk al niet meer stuk. Als je dan de rest van de programmatie bekijkt staat die boordevol toptalent. Van jazz tot flamenco en wereldmuziek, Festival Acoustic is een festival voor iedereen die van muziek houdt. Dat Jules Deelder als afsluiter platen komt draaien laat het helemaal swingen.

Dit festival zou echter nooit op onze blog verschijnen moest er niet iets lekkers te eten zijn. Naast de optredens kan je genieten van de uitstekende catering door seafood restaurant Fiskebar, dat in de wijn- en cocktailbar “Swinging Bistro” een driegangenmenu aanbiedt aan 28 Euro.

Het goede nieuws is dat wij nog 5 duotickets ter waarde van 60 € mogen weggeven.
De eerste vijf die me een mailtje sturen op : thomas@filet-pur.be worden op de guestlist gezet. Wees er snel bij, want het is nog maar 3 keer slapen.

Print Friendly

13. July 2011 by Thomas
Categories: Uncategorized | 5 comments

Comments (5)

 1. Mmm ik zal nu wel te laat zijn zeker voor die tickets?
  De eerste foto op deze link vind ik heel leuk en ik moest aan jullie denken: fotohttp://ilkavontorok.blogspot.com/2011/07/foody-day.html
  Misschien leuk om ook eens zo iets te proberen.
  groetjes
  Elektra

 2. Elektra,
  er staan inderdaad veel mooie foto’s op die blog.
  Merci voor de tip.

 3. De tickets zijn de deur uit!

 4. Bedankt voor de tickets Thomas.
  Dit festival was een leuke ontdekking en echt de moeite. Een leuke lokatie en heel gezellig.
  Wegens het heel slechte weer hebben we het jammer genoeg maar 2u vol gehouden. Yves Peeters hebben we helemaal gehoord en vond ik geweldig. Op de volgende groep was het bijna een uur wachten en eens begonnen vond ik de stijl van deze groep voor mij te moeilijk om het vol te houden in de kilte van de regen. Jammer.
  Ik had te doen met de organisatoren. Hopelijk houden ze er geen al te grote financiële kater aan over en komen er nog edities.

  groetjes
  Elektra

 5. Elektra,
  Er komt zeker een 2de editie, het mooie weer is reeds besteld!

Leave a Reply

Required fields are marked *