Cucina con Amore

Toegegeven, ik ben al langer een fan van Sophia Loren, haar looks en die mysterieuze blik, het doet iets met deze man.
De actrice die, wanneer haar schoonheid wordt geroemd steevast antwoord met: ‘Alles wat je ziet, heb ik te danken aan spaghetti’, heeft ook een aantal kookboeken op haar palmares staan.
Haar meest recente kookboek  ‘Mijn lekkerste recepten en mooiste herinneringen‘ is een mengeling van recepten en prachtige verhalen over haar liefde voor eten.  Mijn voorkeur gaat echter uit naar het in 1971 uitgegeven ‘Koken con Amore‘, de vintage foto’s zijn helemaal mijn ding. Dit is alvast een ideetje voor de kerstperiode.

Print Friendly

03. June 2011 by Thomas
Categories: kookboeken | 3 comments

Comments (3)

  1. Oh schitterend! En nog te krijgen?

  2. Ik vind het prachtig. En je kan hem nog vinden op de tweedehandsmarkt, spijtig genoeg kennen de verkopers hun prijzen iets te goed. Je bent al snel tussen de 35 en de 100€ kwijt.

  3. Een klassieker, zet Dante in de schaduw.

Leave a Reply

Required fields are marked *