Boys and their toys!

Er is iets van, m’n toys zijn dan wel geen auto’s of exclusieve gadgets, maar op gebied van keukenmateriaal kan ik me al eens laten gaan. Een goed mes, potten en pannen, … ik ken dan ook alle keukenwinkels in de buurt als m’n broekzak. In m’n zoektocht naar nieuwe adressen stootte ik op ‘Fonq.be‘ een meer dan uitgebreide webshop waar je rustig vanuit je zetel kan snuisteren naar al wat je wil, zonder opdringerige verkopers of medeshoppers die niet altijd dezelfde passie delen.
IMG_9937_web Een multi inzetbare pan, dat was de missie en ja hoor, keuze genoeg in de rubriek pannen/koekenpannen. M’n oog viel op deze ‘Le Creuset koekenpan‘een pareltje toch? En dan maar hopen dat er snel een pakje voor de deur staat. Een aantal dagen later stond er een nieuw speeltje op m’n fornuis te blinken.IMG_9946_webIMG_9947_web Tijd dus om het nieuwe speelgoed te testen! Lichtgewicht? Check. Snel warm? Check. Gelijkmatige warmteverdeling? Check. Vlotte gietrand? Check. Lekker gebakken stukje vlees? Check. Vaatwasmachinebestendig? Hierop moet ik het antwoord verschuldig blijven. Call me old fashioned, maar ik was mijn goede pannen liefst met de hand. foto_web Eén ding is zeker, deze beauty en ik gaan samen nog veel mooie momenten beleven.

Foto’s: Thomas Van de Water

Print Friendly

08. January 2014 by Thomas
Categories: Uncategorized | 1 comment

One Comment

  1. Tot verwondering van velen was ik ook al mijn kookpotten met de hand af ;) Eindelijk een gelijkgezinde gevonden!

Leave a Reply

Required fields are marked *