1 bol knoflook gepeld in 10 seconden

Niet dat het zo vaak voorvalt, maar als je eens een massa look moet pellen, kan deze tip wel van pas komen. Good luck garlic lovers.

How to Peel a Head of Garlic in Less Than 10 Seconds from SAVEUR.com on Vimeo.

Via: watatenzij.nl

Print Friendly

18. October 2011 by Thomas
Categories: Uncategorized | Tags: | 3 comments

Comments (3)

  1. :) heb je het zelf al geprobeerd? lijkt mij een grapje … heb zelf geen 2 grote kommen maar ik denk dat ik het toch eens ga proberen met iets anders… en mij dan ofwel heel belachelijk voelen en Guy die mij uitlacht … ofwel zelf glimlachend met de verbaasde en onder de indruk zijnde blik van Guy.
    Ik laat het je weten :)

  2. Het werkt. Ook met kleinere kommen. Zelfs zonder je belachelijk te voelen.

  3. wouw! da lukt nog ook. goie tip;)

Leave a Reply

Required fields are marked *