Bloody Mary

Er viel heel wat te vieren deze week, ik werd nonkel van Josse, een flinke kerel van 3,8 kg droog aan de haak. De finalisten van de Weekend Blog Awards werden bekend gemaakt en Filet-pur staat in schoon gezelschap te blinken in de categorie FOOD. Reden genoeg dus om het glas te heffen en te klinken op wat komen gaat. Aangezien het niet altijd CAVA hoeft te zijn, doen we dat met deze Bloody Mary die Robin en Lieven ons onlangs serveerden op één van onze kookavonden.

Bloody Mary

5 cl wodka
10 cl tomatensap
1 cl vers citroensap
6 druppels worcestershiresaus
tabasco naar smaak
een draai van de pepermolen
1 mespunt selderzout
1 stengel bleekselderij
ijsblokjes

Vul het glas met ijsblokjes. Doe er de wodka, worcestershiresaus, tabasco, citroensap en specerijen bij. Giet er het tomatensap bij en roer door.
Nog een vers oestertje erbij en stemmen op je favoriete blogs was nooit eerder zo gezellig.

Foto: © Thomas Van de Water

Print Friendly

11. October 2014 by Thomas
Categories: Uncategorized | Tags: , | Comments Off on Bloody Mary