Sitting by John K.

M’n hele leven al speelt eten een belangrijke rol in m’n leven. Maar sinds ik een zestal jaar geleden aan het bloggen gegaan ben is het alleen maar erger geworden. Food is everywhere, onlangs kwam ik op een bouwwerf, het eerste wat ik zag liggen tussen het bouwmateriaal, een kookboek. Zet ik m’n computer aan vliegt het eten me om de oren, en het zijn niet alleen recepturen die de revue passeren, onwaarschijnlijk wat je allemaal tegenkomt. ©John_K_03_webNeem nu deze John K. een eerder onbekende fotograaf met een voorkeur  voor  naakte vrouwen die op de meest onwaarschijnlijke zaken zitten, wat dacht je van cake, groentjes, …Schitterend toch?  Misschien kijk ik wat eenzijdig naar het wereldwijde web,  sommigen vinden het vreemd, ik noem het ‘focus’ ;)©John_K_Combi_web©John_K_Combi_2_web©John_K_05_web

© John K.

Print Friendly

31. August 2015 by Thomas
Categories: fotografie | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *