Trouwfeest Thomas & Sofie

Computers & archiveren, niet meteen m’n sterkste kant. Na jaren van uitstelgedrag is het me dan toch gelukt om orde op zaken te stellen. M’n desktop alleen was al een dag werk, en dan zwijg ik nog over de ‘Thomas on the road’ harde schijven en de vele back-ups van back-ups van back-ups. Nu, een tiental dagen later is er weer rust en orde in harddisk-land. En zoals steeds bij een grote schoonmaak kom je een hele boel mooie herinneringen tegen. Zo was er een klein jaar geleden ONS trouwfeest, Thomas, Sofie en bij uitbreiding Lux en Louis vonden het hoog tijd om eens een feestje te geven.

combi_01_web

En dan begint het plannen, het moest gemoedelijk, met de kindjes, LEKKER ETEN, en als het enigszins zou kunnen nog een knallend dansfeest ook. Het plan, twee feesten, eentje en petit comité met de dichte familie en kinders en later op het jaar dansen met al de anderen die we er graag bij zouden hebben.

IMG_6687_web

Part 1: Met behulp van wat extra tafels, stoelen, bloemen en wat feestelijke versierinkjes werd het huis van m’n schoonouders omgebouwd tot de perfecte locatie, logement inbegrepen. Wat moet een mens nog meer hebben. Op gebied van eten was onze keuze snel gemaakt. Maarten Van Essche, thuiskok en man achter  oa ‘Meteor Foodtruck‘ kwam met heel wat lekkers op de proppen.

combi_02_web

Het menu met aangepaste wijnen en bieren …
* gepikkelde groenten en kruiden, broodsticks en dip  met Geuze
* venkel, folie bergère, eerst oogst lente kruiden
* erwten, crunchy zaden, groene asperge

combi_03_web

* asperges, karnemelk  begeleid door een Cuvee de ranke
* pijlinktvis, waterkers, rettich met een heerlijke Riesling

IMG_6721_web
IMG_6727_web

* daslook, ei, zuurdesem gecombineerd met een Bouchat
* lam, weide, melk, granen  met een Pinot Noir

IMG_6735_webcombi_04_web

* amandelijs en krieken, vergezeld van een Petit Beaufort
* koffie of thee, verse gember en lekker zoet

combi_05_web

Het werd een meer dan smakelijke dag! Wil je zelf ook eens van al dit lekkers en meer proeven, kan je nog tot 17 mei terecht in RADAR, het tijdelijke restaurant van Maarten en Ann in het hart van Mechelen.

IMG_6796_web

Part 2: En dan was er nog dat dansen. Een dikke 4 maand later was het dan zover, Tombeek Plage, here we are!

TrouwfeestSofieThomasIMG_2650_web
TrouwfeestSofieThomasIMG_2882_web

Er was: goed gezelschap, lichtjes, vuur, de beste chili con carne ever, dansplaatjes, bier, wijn, tequila, ambiance en veel bezwarende foto’s, om die reden houd ik het dan ook bij een paar veilige kiekjes en de obligate openingsdans …

TrouwfeestSofieThomasIMG_3012_web

Foto’s: Thomas Van de Water & Vincent Tillieux

 

Print Friendly

30. March 2014 by Thomas
Categories: men at work, restaurants | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *