The Catering Company

Een aantal weken geleden waren we met ons kookgezelschap te gast bij Bart DeKimpe, jeugdvriend van Robin en eigenaar van ‘The Catering Company‘. Het was tijd voor nog eens een avondje onder de mannen.

Sander, Robin en menuu van de dag

Bart stelde een menu samen, zette ons aan het werk en stond ons bij met tips & tricks. Het plan: – een salsa van mango, kiwi, ananas met gerookte eendeborst, gegrilde sesamzaadjes en acaciahoning – soepje van pastinaak met geelwortel en platte peterselie – mousse van roodbaars met jonge scheutensla, gerookte zalm, bieslookvinaigrette en rivierkreeftjes – kabeljauwfilet met papardelle, jonge spinazieblaadjes, prei en  wortelgember sausje – torentje van wentelteefjes met mascarpone, rode vruchten, vanilleijs, verse munt en physalis –

Voorgerecht en een dorstje

Robin en de blauwe tape

Terwijl Bart de soep door deed met een bazooka van een mixer, was een klein aardappelmesje voldoende om een stukje Robin tussen de groentjes te doen belanden. Tijd voor de blauwe magic-tape.Bart, soep en wijnen Pauwels

Geert

Tussen al dat koken door moest er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Onze trouwe wijnleverancier ‘Wijnen Pauwels‘ zorgde zoals steeds voor bijpassende wijnen. Tja, het was weer een smakelijke avond. Chapeau als je dit voor soms meer dan 400 man moet klaarstomen. Respect man!

Dessert

Fotografie: © Thomas Van de Water

 

Print Friendly

27. February 2013 by Thomas
Categories: men at work | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *