In bed met 160 kg peperkoek

Soms is de honger groter dan de zin om een mooie foto te maken. Dat kan al eens gebeuren als je foto’s maakt van zelfgemaakte gerechten en familie of vrienden reeds aan tafel zitten, terwijl je zelf nog een aantal kiekjes wil maken.
Gelukkig kan ik zo nu en dan volledig mijn (fotografische) zin doen. Dan werk ik met m’n collega’s van ‘Studio Bolster‘ een idee uit en gaan we aan de slag. Ditmaal werkten we samen met Sara Dykmans, al snel werd duidelijk dat sprookjes en lekker eten een grote inspiratiebron voor ons waren. We fantaseerden er op los en maakten o.a. deze foto waarvoor we een bed van 160 kg peperkoek maakten. Een hele klus maar het loonde de moeite.

Wil je de volledige reeks bekijken, klik dan hier. Uit dit drieluik ontstond uiteindelijk nog een heuse theatervoorstelling, waarbij je zelf plaats kan nemen op het peperkoeken bed. Check de agenda, het loont de moeite.
Wil je ons aan het werk zien, bekijk gerust de making of foto’s.

Fotografie: © Studio Bolster (Geoffrey Tolaro & Thomas Van de Water)
Concept: Studio Bolster & Sara Dykmans

Print Friendly

02. September 2010 by Thomas
Categories: Uncategorized | Tags: | 2 comments

Comments (2)

  1. Straffe honden, die van ons zou dat bed gehalveerd hebben voor je een eerste foto kon nemen, of het minstens tot peperkoekpasta verkwijlen

  2. Ze waren zeer goed getraind en peperkoek was duidelijk niet hun favoriete toetje.

Leave a Reply

Required fields are marked *