Het compleet andere wijnboek

Onlangs poste Dirk Renette een interessante tip voor de wijnliefhebbers onder ons: www.kurkdroog.be.
Kurkdroog omschrijft zichzelf als: een hitlijst van wijnen uit de supermarkt. Een hitlijst die in feite een klankbord is van de mening van de wijnconsument. Van uw mening dus en die van andere wijnliefhebbers zoals u en ik. Door de mening van velen om te zetten tot een gemiddelde komt Kurkdroog tot een objectieve evaluatie. Ook het feit dat Kurkdroog geen wijn verkoopt, draagt bij tot de objectiviteit van de site.


Ik leerde kurkdroog kennen toen ik met vaderdag ‘het compleet andere wijnboek‘ kado kreeg van m’n kindjes & Sofie.
Dit boekje werd geschreven door Dirk Rodriguez van kurkdroog. Ik vind het een zeer handige tool, ik sta namelijk vaak in de supermarkt te twijfelen welke fles wijn ik zou kiezen uit het grote aanbod. De aanraders, eenvoudige tips en richtprijzen die in het boekje vermeld worden zorgen ervoor dat de tijd die ik in de wijnafdeling van de supermarkt doorbreng sterk verminderd is en dat ik minder vaak teleurgesteld ben bij het proeven van m’n aankoop.

Print Friendly

01. October 2010 by Thomas
Categories: kookboeken | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *