A most unusual gin

Altijd leuk als er bij het thuiskomen een onverwacht presentje voor de deur staat. Als het dan nog om een fles van m’n favoriete sterke drank gaat, kan de dag helemaal niet meer stuk.

Hendrick’s gin, ik had er nooit eerder van gehoord, maar de old school fles en knap vormgegeven etiket en label spraken me meteen aan.
Toen ik las dat komkommer hun (geheime) ingrediënt was en dat je als het aan hen lag het obligate citrusschijfje best vergeet en vervangt door een schijfje komkommer, was mijn nieuwsgierigheid meteen geprikkeld. Tijd om te proeven, en een aantal van hun cocktails te proberen. Mmh, mmh, me happy!

Print Friendly

14. December 2011 by Thomas
Categories: reviews / recensies, Uncategorized | 4 comments

Comments (4)

  1. Miljaar, mijn favo Gin! Lucky You!

  2. Komkommer is de MAX in een gintonic!!!!!!!

  3. Mmmmm! En welke werd je favoriet? G&T is hot…

Leave a Reply

Required fields are marked *