Toast guacamole met tomaat en grijze garnalen

2 rijpe avocado’s
sap van 1/2 citroen
1 handje verse koriander (versnipperd)
peper
zout
tomaten
brood
slamengeling (uit de moestuin of kant & klaar)
grijze garnalen

Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Meng met het citroensap en de verse koriander. Prak dit alles tot een +/- gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de tomaten in kleine stukjes, voeg wat olijfolie toe en kruid af met peper en zout. Was de sla en zwier hem droog.
Neem het brood en beleg het met de guacamole, tomaatjes en grijze garnalen. Nog wat sla op het bord en genieten maar.

Fotografie: © Thomas Van de Water.

Print Friendly

23. July 2010 by Thomas
Categories: hoofdgerecht, snelle hap, vegetarisch, vis & schaaldieren | Tags: , , | 2 comments

Comments (2)

  1. Lekker gerecht!

    Er al eens aan gedacht om deel te nemen aan de nieuwe wedstrijd van de grijze garnalen? Misschien win jij wel één van de 12 diners in een toprestaurant?

    Via http://www.grijzegarnaal.be kom je er alles over te weten!

    Groetjes
    Luigi

  2. Klinkt ZALIG!
    Dringend ne keer uitproberen.
    Keep up the good work!

Leave a Reply

Required fields are marked *