Een avondje op z’n Mediterraans

Zaterdag 20 maart was het zover, we kwamen voor de tweede keer samen met het filet-pur gezelschap. De gastheer van dienst was Geert, en het mag gezegd worden, hij deed het met glans. De avond verliep veel vlotter dan de eerste keer, iedereen had z’n voorbereidingen thuis reeds gedaan en op deze manier stond het genieten centraal.
Op onze vorige afspraak werd het thema voor deze avond via loting bepaald, wat resulteerde in volgend mediterraans menu.

Parmaham gevuld met boursin, overgoten met honingdressing
Verse Makreel in een broodkorstje met een heerlijke salsa
Mediterraans hapje op z’n Robins
***
Duo van inktvis met een zuiders slaatje
***
Gevuld speenvarken
***
Tiramisu met sinaasappel

Al deze gerechten werden geserveerd met aangepaste wijnen die ons werden aangeboden door ‘De Keyser Wines‘. Geniet van de sfeerbeelden, de recepten volgen later.

Fotografie: © Sander & Thomas Van de Water

Print Friendly

26. March 2010 by Thomas
Categories: mediterraans, men at work | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *