De gebroeders Van de Water in Weekend Knack

Deze week was het dan zover, Sander en ik staan met een aantal gerechtjes in ‘Weekend Knack‘.
Ze hadden ons gevraagd om een aantal eenvoudige zomerse gerrechtjes voor te stellen. De keuze was snel gemaakt. We gingen voor onze favorieten, die samen een perfect zomers menu vormen. Als opener gingen we voor ‘Gamba’s met sesamvinaigrette‘ gevolgd door ‘gestoomde vis met citroengras en rode pepertjes‘ en als toetje, m’n favoriete ‘sorbet van mango en limoen‘.

Dat het lekker was wisten we, alles werd reeds uitgebreid geproefd, maar het bleeft toch spannend afwachten naar het uiteindelijke resultaat.
Oef, het ziet er allemaal smakelijk uit was dan ook de reactie toen ik het artikel voor het eerst zag.

Print Friendly

22. August 2011 by Thomas
Categories: aziatisch, dessert, hoofdgerecht, men at work, vis & schaaldieren, voorgerecht | 4 comments

Comments (4)

  1. Respect… wij wachten trouwens ook angstvallig het verschijnen van de nieuwe Feeling af.

  2. Spannend!

  3. Wat ik nog dacht te vragen voor ons workshopweekend in november …

    We hebben al 2 steengoede fotografen kunnen strikken maar zijn nog op zoek naar een kok. Interesse ? ;-))

  4. Nice try ;) ik zal het maar bij fotograferen houden ginder.

Leave a Reply

Required fields are marked *