5 duo-tickets voor Festival Acoustic!

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vindt de 2de editie van Festival Acoustic plaats op de festivalweide van het prachtige Fort 4 te Mortsel. In tegenstelling tot de ééndaagse editie van 2011 zal het festival nu twee dagen duren. Festival Acoustic brengt ook dit jaar weer een eigenzinnige mix van Jazz, Flamenco en Wereldmuziek uit binnen- en buitenland. Grote namen als Bert Joris, Nils Frahm en JulesDeelder, maar ook vele andere talenten om te ontdekken.

Maar er is meer, festival acoustic wil een festival zijn voor de fijnproevers, en niet alleen op muzikaal gebied. De smaakpapillen zullen ook verwend worden. In ‘the Swinging Bistro’ serveert seafood restaurant Fiskebar naast oesters een mooi driegangenmenu voor slechts 28 €. Loes en Krikke van Colonia (ik ben fan) zorgen dan weer voor de kleinere hongertjes, wat denk je van Focaccia met gegrilde onglet met home made BBQ-sauce en geroosterde ui, focacacia met worst volgens eigen recept met venkelzaad en zwarte peper, mosterd en sla of vegetarische Greek wrap met feta, tomaat, rode ui, paprika en komkommer, met oregano en geroosterde amandelen.
Verder is er nog een cocktail-& winebar en om af te sluiten kan je in de gezellige koffiebar genieten van heerlijke koffiemelanges geselecteerd door wereldkampioen Barista (2009-2010) Peter Hernou.
Het goede nieuws is dat wij  5 duotickets  voor zaterdag en zondag ( 55 €/pp) mogen weggeven.

De eerste vijf die me een mailtje sturen op : thomas@filet-pur.be worden met partner op de guestlist gezet. Have Fun!

Print Friendly

21. June 2012 by Thomas
Categories: varia | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *